Lajmi i fundit
PERUROHET LAPIDARI I RI I DESHMOREVE DHE BUSTET E SALI NIVICES DHE SHUKO DALIPIT

Me 22 Tetor 2011 ne fshatin Rexhin perurohrt Lapidari i ri i Deshmoreve te fshatit Nivice e Rexhin si dhe bustet e Sali Nivices dhe Shuko Dalipit.Kjo vep ... - lexo me shume -

Rreth shoqates

SHOQATA “NIVICA" eshte nje organizate Atdhetare- Kulturore jofitimprurese ,jo qeveritare e krijuar me vullnetin e lire te anetareve te saj themelues. Ajo bazohet ne  ligjin 7580 date 29.07.1994, nenet 39-53, ne ligjin 8781 dt.03.05.2001 si dhe ne ligjin ...- lexo me shume -

Rreth fshatit

Fshati i Nivices ben pjese ne rrethin e Tepelenes ,dhe ndodhet ne lartesine ...m mbi nivelin e detit.Nivica u popullua ne fillim te viteve ...' , ku banoret e saj ...

- lexo me shume -

Harta e Nivices
Shkarkoni Flash Player per te pare kete animacion.