Lajmet
Titulli Data publikimit
PERUROHET LAPIDARI I RI I DESHMOREVE DHE BUSTET E SALI NIVICES DHE SHUKO DALIPIT 2011-10-25 20:44:30
Nderohet luftetari Hodo Nivica 2010-08-17 06:03:48
Takimi i Brezave, 14 Gusht 2010 - Njoftim per Mediat 2010-08-11 05:52:24
FESTA 14 Gusht 2010 2010-08-11 00:27:20
TAKIMI I BREZAVE NIVICE 2010 2010-07-09 00:16:36
FAMILJET QE BANOJNE NE NIVICE Dhjetor 2009 2010-01-20 02:46:40
CERTIFIKATE MIRENJOHJEJE 2010-01-16 06:32:56
CERTIFIKATE MIRENJOHJEJE 2009-12-29 15:00:32
GEZUAR VITIN E RI 2010 2009-12-29 12:34:39

Shkarkoni Flash Player per te pare kete animacion.