PERUROHET LAPIDARI I RI I DESHMOREVE DHE BUSTET E SALI NIVICES DHE SHUKO DALIPIT
2011-10-25 20:44:30

Me 22 Tetor 2011 ne fshatin Rexhin perurohrt Lapidari i ri i Deshmoreve te fshatit Nivice e Rexhin si dhe bustet e Sali Nivices dhe Shuko Dalipit.Kjo veper  u realizua nen kujdesin e Familjes Cela nga Gusmari.Eshte kjo nje tjeter veper qe larteson figurat me vlera historike kombetare te dala nga populli i kesaj zone. 

Shkarkoni Flash Player per te pare kete animacion.