GEZUAR VITIN E RI 2010
2009-12-29 12:34:39

SHOTA NIVICA JU URON GEZUAR 2010GJITHE BASHKEFSHATAREVE KUDO QE JETOJNEE PUNOJNE DHE JU FTON TE GJITHE TE MERNI KONTAKTE PER TE BERE CDO GJE TE MIRE PER NE DHE FSHATIN TONE NIVICEN.

Shkarkoni Flash Player per te pare kete animacion.