CERTIFIKATE MIRENJOHJEJE
2010-01-16 06:32:56

Z. ZENEL MERJO  I JEPET CERTIFIKATE MIRENJOHJEJE NGA SHOQATA ATDHETARE NIVICA PER KONTRIBUTIN E TIJ NE PROMOVIMIN E FIGURAVE TE SHQUARA DHE VLERAVE TE FSHATIT TONE

Shkarkoni Flash Player per te pare kete animacion.