TAKIMI I BREZAVE NIVICE 2010
2010-07-09 00:16:36

                                   LAJMERIM

 

           Ne daten 14 Gusht 2010 ne fshatin Nivice organizohet TAKIMI I BREZAVE  dhe perurimi I bustit te Luftetarit te Madh HODO NIVICA.

           Me kete rast ftohen te marin pjese te gjithe bashkefshataret  tane niviciote, rexhiniote dhe te fshatrave perreth si dhe miq e dashamires.

Ftojme te gjithe  bashkefshataret  qe me deshiren e tyre dhe sipas mundesise qe kane te

kontribojne   per realizimin me sukses te bustit te bronxte dhe te takimit te brezave .         Kontributet mblidhen kundrejt mandate arketimit me vulen e Shoqates NIVICA nga personat e autorizuar nga Kryesia e saj. Kontributet behen publike sipas deshires se  personit qe e jep.

                       Numuri I llogarise eshte :Shoqata NIVICA,Raiffeisen Bank,

                                                             Ne leke  4700035921

                                                             Ne euro  4701035921

Kontaktoni me personat  e autorizuar sipas vendit ku banoni :

 Tirane                      -Subi Çako              cel 069 20 39 369

                                 -Arben Runaj                068 20 62 806

                                 -Sejdi Brahimaj            068 22 45 703

                                 -

                                 -

                                 -

                                 -                 

Durres                           Shefi Bresho           069 24 19 707

Fier –Patos                    Avdul Liza              069 27 76 644

Levan                             Tani Matuka           068 22 54 117

                                       Demo Hazizi    

Vlore                              Xhevdet  Suli          068 23 27 217

                                        Fredi Xhoshi          068 23 46 161

Tepelene                         Pellumb Xhakaj      069 22 61 512

Nivice                             Mujo Gjoni             069 53 67 490

Gjirokaster                      Klodian Micko    ………………

Sarande                           Xhelal Micko         069 22 55 427

Greqi                               Edmond Bega 0030 69 86 855 200

Itali                                  Sazan Runaj  e Dalip Seferi

Gjermani                          Maksi Nelaj

USA                                 Fetah Lilaj e Demo Kuka

 

Per sqarime ,verifikime ,konfirmim te pjesmarjes apo hollesi te tjera mbani kontakte :

     Shoqata Nivica    website : nivica.org

                                 E-mail: nivica06@yahoo.com

                                 Tel 00355 42 240238

                                 Cel  00 355 69 20 39 369

                                 Shpresojme se te bashkuar do tja dalim.

             

                                KRYESIA  E  SHOQATES  NIVICA

 

Shkarkoni Flash Player per te pare kete animacion.