Posta Juaj
Posta Juaj eshte nje rubrike e hapur ku secili prej vizitoreve te faqes mund te postoje nje artikull rreth Nivices.Materiali do te lexohet nga administratori dhe ne qofte se ai nuk permban abuzime ,do te shfaqet ne kete rubrike.

WCRTESTINPUT000000
WCRTESTINPUT000001 | 2016-09-16 19:33:06

WCRTESTTEXTAREA000003 -artikulli i plote-

 

WCRTESTINPUT000000
WCRTESTINPUT000001 | 2016-09-16 19:33:06

WCRTESTTEXTAREA000003 -artikulli i plote-

 

WCRTESTINPUT000000
WCRTESTINPUT000001 | 2016-09-16 19:33:06

WCRTESTTEXTAREA000003 -artikulli i plote-

 

Ngushellim
Martin Xhoshi | 2011-08-26 13:55:39

Shpreh ngushellimet e mia te sinqerta familjes Merja per humbjen e njeriut te tyre te dashur z.Sefer Merja. Ti rrojne femijet e gjithe te dashurit. I pa harruar qofte kujtimi i tij. Me respekt Martin Xhoshi Milano Itali. -artikulli i plote-

 

REFLEKSION
SHEFI BRESHO | 2011-03-05 09:01:12

Per librin me te ri "Gjurme ne Histori-Riza Runa", te autorit Hulusi Riza Runa. E merr ne dore me kersheri per te mesuar me shume per historine e fshatit tend dhe te njeriut te perfolur pozitivisht nga bashkefshataret nepermjet... -artikulli i plote-

 

Prejardhja e Nivices ne Wikipedia
Martin Xhoshi | 2011-01-04 11:01:45

http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=P%C3%ABrdoruesi_diskutim:Xhoshi&oldid=880408 Linku i mesiperm tregon prejardhjen e Nivices nje artikull i shkruajtur nga Agim Rusto dhe i botuar nga une ne Wikipedia. -artikulli i plote-

 

 

 

Titulli:
shkruani titullin
Emri juaj:
shkruani emrin tuaj
Emaili juaj:
email i pasakte
Permbajtja:
permbajtja nuk mund te jete bosh

 

Shkarkoni Flash Player per te pare kete animacion.